Intergas InComfort

nest-thermostat-remar-groningen

Remar Groningen – uw Intergas InComfort leverancier

Intergas is de grootste leverancier van CV-ketels in Nederland en heeft nu een eenvoudige op afstand bedienbare thermostaat voor een zeer scherpe prijs. Remar Groningen is als Intergas Dealer de aangewezen partij voor de installatie van uw Intergas InComfort thermostaat.

De Intergas InComfort Round wordt door ons geleverd voor €150,- inclusief BTW. Bij aanschaf in combinatie met een nieuwe Intergas cv-ketel wordt de In Comfort thermostaat tevens gratis geïnstalleerd.

Kenmerken

Op afstand de temperatuur regelen

De Intergas InComfort Round bestaat uit een Honeywell Round Modulation, dit is een modulerende kamerthermostaat en een gateway voor de bediening op afstand d.m.v. een smartphone of tablet voorzien van de Intergas InComfort App. De bedrade kamerthermostaat dient zo als temperatuur opnemer en handmatige bediening en de Intergas ketel voorzien van RF communiceert draadloos met de gateway.

Via de App voor Android of iOS kunt u ook uitgebreide klokprogramma’s instellen.

nest-unit-auto
afwezig

Remar – helpt op afstand

Naast een eenvoudige en op afstand bedienbare thermostaat biedt het InComfort u ook de mogelijkheid te communiceren met uw installateur. Alleen indien u hiervoor toestemming geeft kan uw Intergas installateur u op afstand helpen bij het verhelpen of voorkomen van een storing en het inplannen van benodigd onderhoud.