Atag one

atag-one-thermostat-remar-groningen

Remar Groningen – uw Atag leverancier

De Atag CV-ketels, die keer op keer als best uit de test komen, kunnen nu op afstand worden bediend d.m.v. de Atag One thermostaat. Remar Groningen is Atag Select Dealer en daarmee specialist op het gebied van de installatie van Atag ketels en thermostaten.

De kosten voor een Atag One bedragen €250,- inclusief BTW. Wanneer u de aanschaf van een Atag One thermostaat combineert met de aanschaf van een nieuwe Atag cv ketel dan installeren wij de thermostaat zonder extra kosten.

Kenmerken

Bediening op afstand

De Atag One is een bedrade kamerthermostaat die via de thermostaatkabel communiceert met de Atag cvketel. De One communiceert draadloos met uw Wifi voor bediening op afstand, dit kan via de Atag One App voor Android of iOS, hiermee kunt u ook uitgebreide klokprogramma’s instellen.

nest-unit-auto
afwezig

Altijd verbonden

De Atag One biedt u ook de mogelijkheid direct contact te leggen met uw installateur zodat deze op afstand kan inschatten of er onderhoud of een repartie noodzakelijk is.

Wanneer u hiervoor op uw One thermostaat toestemming geeft heeft uw installateur een beperkte tijd toegang tot uw ketel om deze op afstand te kunnen uitlezen.